Veilederen Basis - nye funksjoner og oppdateringer

Vi har nå publisert en versjon av Veilederen Basis som bare inneholder norskopppgavene! Det er nå også mulig å sette i gang en test på en hel gruppe samtidig.

For de som ønsker å teste kun norskferdigheter og få en kjapp indikasjon på språknivå, har vi gode nyheter: Du kan nå kjøre gjennom Veilederen Basis uten å måtte svare på matematikk- og samfunnskunnskapsoppgavene. Den nye testen er helt gratis, og alle med gyldig årslisens på Veilederen Basis vil kunne velge denne testen i administrasjonen. Du finner den samme sted som standard Veilederen Basis (under "ønsket test" i Elevadministrasjon), og du kan da altså velge "VeilederenBasis 2.0 kun norsk" dersom du bare vil ha med norskoppgavene. 

I tillegg er det nå muligheter for å definere en test på en hel gruppe eller flere deltakere samtidig. I Elevadministrasjon finner du nå en ny knapp: "Sett test". Etter å ha huket av de elevene og gruppene (så mange du ønsker) som skal testes, trykker du på "Sett test" og velger hvilken testvariant du ønsker å kjøre: "Veilederen Basis 2.0" eller "Veilderen Basis 2.0 kun norsk".

NetPed Rådgivning

940 10 210 / 38 09 81 13

post(at)netped.no

Nye Teglverksvei 9, 4632 Kristiansand

Ikoner av Popcorn Arts fra flaticon.com
NetPed Rådgivning