• Hjem
  • For bedrifter
  • ASVL

ASVL

ASVL og NetPed har i mange år hatt en samarbeidavtale hvor det legges det til rette for at medlemsbedriftene skal få fokus på Lærevansker.

I dagens arbeidsliv stilles det store krav til skriftlige kommunikasjonsferdigheter. Det er instruksjoner som skal leses, rapporter som skal skrives, eller skilting som skal kunne leses. Oppdragsgiver setter også økende krav til uttalelse og rapportering på evt lese- og skrivevansker i et attføringsløp.

Alle vekstbedrifter har i dag kompetanse og rammer som gjør at de kan starte opp med enkel fagtesting. Opplæring og sertifisering i bruk av testene, kan gjennomføres hos NetPed eller hos en av våre samarbeidspartnere som er godkjent som kuressenter. 

For mer info eller tilbud om kurs og sertifisering kontakt

NetPed as v/Rune Berrefjord, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 951 26 737 

Rådgiveren

Gir detaljert funksjonsprofil og konkrete opplæringsplaner. Inneholder både bokmål og nynorskversjon. Kartleggingen gjennomføres individuellt eller gruppevis. Rådgiveren ble utviklet av NetPed i 1995 og er i dag en ledende test for å avklare fagnivå i norsk, matematikk og engelsk. Testen er godt kjent blant skoler, attføringsbedrifter, NAV og utredningsenheter som PPT, ARK, m. fl.

Veilederen Basis

Veilederen-Basis ble i utgangspunktet utviklet med tanke på kartlegging av minoritetsspråkelige. Språkbarrieren er det største hinder for integrering i det norske samfunnet Veilederen-Basis kartlegger grunnleggende ferdigheter i samfunnskunnskap, matematikk og norsk. Etter hvert ble det imidlertid klart at testen også fungerer svært bra til kartlegging av personer som har store fagvansker. Veilederen Basis vil kunne være et nyttig hjelpemiddel i forhold til planlegging av videre løp for deltakere i VTA tiltaket.  

Vi anbefaler at Veilederen-Basis brukes til kartlegging av deltakere hvor man er usikre på språkkompetanse, som nettopp er kommet til Norge, hvor det planlegges eller vurderes opplæring, som er skoleelever, arbeidssøkende eller på attføring.

OrdDrill-Rådgiveren

OrdDrill er et nettbasert dataprogram for gjennomføring av tilpasset opplæring. Programmet er utviklet av NetPed, og inneholder flere tusen spesialpedagogiske øvelser i norsk. Oppgavesettene er direkte koblet opp mot funksjonsprofilene og opplæringsplanene i Rådgiveren. Programmet er selvinstruerende og progresjonsstyrt, slik at deltakeren kan jobbe delvis selvstendig.

Begrepsbyggeren 

Grunnpakke, inneholder 530 begreper. Begrepsbyggeren er et interaktivt opplæringsprogram med styrt progresjon, slik at deltakeren selv kan gjennomføre egen opplæring. Lisens og pris pr. deltaker. Rabatt ved bestilling av større antall samtidig.

NetPed Rådgivning

940 10 210 / 38 09 81 13

post(at)netped.no

Nye Teglverksvei 9, 4632 Kristiansand

Ikoner av Popcorn Arts fra flaticon.com
NetPed Rådgivning