Skip to main content

Kurs 03-2024 - Uke 47: Digitalt Sertifiseringskurs Rådgiveren og Veilederen-Basis

Dato

18 .- 22. november 2024

Tid

10.00 - 12:00

Sted

Digitalt via Teams

Kursholder

Rune Berrefjord

Rune Berrefjord er daglig leder og rådgiver i NetPed. Har lang erfaring som kursholder. Rune har jobbet mye med kartlegging og oppfølging av enkeltpersoner. Han har god kunnskap om krav til utdanning og kvalifisering innen ulike yrker og bransjer.

Digitalt Sertifiseringskurs i Rådgiveren og Veilederen-Basis. Kurset går på Teams og gjennomføres i 3 økter à 2 timer, mandag – onsdag - fredag fra kl. 10.00-12.00.

Mål:

Gi veiledere/lærer opplæring i bruk av kartleggingsverktøyene, slik at de på selvstendig grunnlag kan gjennomføre testing med Rådgiveren og Veilederen Basis. Operatøren skal også kunne bruke testene og testresultatene til planlegging av opplæring og vite når man bør henvise til videre utredning.

Målgruppe:

Brukere av Rådgiveren og Veilederen Basis. Anbefales både for personer som skal være testansvarlige, men også for personer som skal utarbeide handlingsplaner og/eller drive opplæring av personer med påviste fagvansker.

Kompetansekrav:

Testoperatører bør ha erfaring innen undervisning og/eller attføring.

Pris:

Kr. 2 000

Merknader:

Kurset er beregnet på deltakere fra virksomheter som allerede har, eller planlegger å anskaffe seg Rådgiveren og Veilederen Basis. Etter gjennomført kurs vil deltakerne bli registrert i vår oversikt over godkjente testoperatører få tilsendt kursbevis. Det tas forbehold om nok påmeldte for igangsetting av kurs.

For info eller påmelding kontakt: Rune Berrefjord - Telefon: 95 12 67 37 E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Påmelding:

Påmeldingsfrist: 9. november 2024